EXTRA OPTIES

  • Campernavigatie  voor een gemakkelijke en veel veiligere reis (ivm hoogte en breedte maten van de camper!) incl. ACSI, Campercontact en MHF app, zodat je onderweg heel makkelijk een leuke camperplek aan t water (op de route) of camping, eetgelegenheid, tankstation winkels e.d. kunt vinden voor maar € 4,95 per week!
  • Kleine “stille” aggregaat (zuivere sinus ook voor laptops e.d.) tbv het opladen vd huishoud-/camperaccu’s en extra 220volt tbv opladen van uw fietsaccu’s. Zeer fijn om in alle vrijheid langer dan één dag te kamperen zonder stekker op de mooiste en voordelige plekjes op aarde, uurtje laden en weer genieten. Huren voor maar € 2,95 per dag, eigen risico van € 495,-dus verders geen benodigde stroomkosten op een verplichte.. locatie, eigen risico van € 495,- maar word standaard geleverd met een lange staalkabel en degelijk hangslot zodat het ff opladen aan een andere zijde kan gebeuren dan waar u heerlijk in de zon zit te genieten😊tevens word er super schone acrylaat brandstof bijgeleverd tegen verbruik kosten waar u en anderen geen stank van heeft.
  • Elektrische (vouw)fietsen met 6 versnellingen, extra grote accu en schijfremmen voor in de bergen! “ANWB testwinnaar 2017” à € 1,95 per dag (licht van gewicht, deze elektr. fiets mag op onze fietsendrager), makkelijk mee te nemen eventueel ook achter in de camper). Eigen risico van € 495,- per elektrische fiets.
  • Oprijplaat tbv een scooter/elektr. fiets oid (in overleg ivm het gewicht!) achterin de camper à € 13,50 per periode.
  • Het eigen risico van de zeer omvangrijke All-Risk Europa camperverzekering incl. zeer uitgebreide verhuurpechhulp ook met Nederland dekking voor slechts € 985,- per schade geval! Bovendien is het mogelijk om bij een minimale boeking van 14 dagen voor slechts € 8,95 per dag het eigen risico geheel te verlagen tot € 385,- per gelijk aangemelde gebeurtenis.
  • Schoonmaak:  De buitenzijde van de camper wordt door Kordes Campers gewassen, indien gewenst kan de huurder bij retournering zelf zorgen voor een geheel schone binnenzijde of tegen een geringe vergoeding dit lekker uitbesteden! (bij huisdieren is geheel zelf reinigen uitgesloten ivm anti allergie behandeling!)
  • Huisdieren zijn na overleg van harte welkom, wel met een verplichte grote eindschoonmaak! Kosten daarvan zijn afhankelijk van ’t soort huisdier en uw eigen schoonmaakbijdrage maar minimaal € 75,- tot max. € 95,-. Tevens zal eventuele aangebrachte schade door huisdieren geheel verhaald worden op de huurder ongeacht de hoogte van de borg daar dit niet is te verzekeren!
  • Hulplijn: Persoonlijke, gemoedelijke hulplijn 24/7 voor al uw vragen voor een fijne onbezorgde vakantie!

  Nu zeer voordelig al 2021 boeken….

  Heerlijk op vakantie naar de zon, zee, natuur, oude stadjes..