“Een heerlijke automaat met voldoende vermogen’

Onze nieuwe Elnagh T-Loft 530-24 is een luxe halfintegraal met achterin de veelgevraagde indeling met twee enkele bedden in de lengterichting en daaronder een ruime garage. Boven de ruime zithoek bevindt zich een electrisch bedienbaar hefbed. Midden in de camper bevind zich een hoekkeuken met driepits gascomfor, spoelbak met hoge zwenkkraan en ruime koelkast met daarboven een vrieskast. Tevens is er naast de afsluitbare slaapkamer met doucheruimte een aparte toiletruimte met wasgelegenheid. Deze camper heeft tevens de luxe van een sterke en actievere slimme automaat, 140 pk. motor en een vijfde goedgekeurde zitplaats met veiligheidsgordel.

Deze luxe camper is gewoon te besturen met een B rijbewijs, wel minimaal 5 jaar in bezit met goed gedrag/zonder aantekeningen en bestuurder/ huurders moeten wel minimaal 30 jaar oud zijn!

De uitgebreide complete inventaris, royaal camping meubilair & opgemaakte bedden, vele mogelijke opties zorgen voor een perfecte 5 sterren vakantie!

Deze luxe camper heeft de volgende maatvoering;
Lengte is circa. 7.3mtr | Breedte is circa. 2.25mtr | Hoogte is circa. 2.9mtr
Door een iets grotere wielbasis rijd hij fantastisch!
Eerst een geheel vrijblijvende proefrit? Doen we graag😊

 • Bekijk HIER inventarislijst
 • Bekijk HIER huurvoorwaarden

Klik op + voor meer info

Prijzen

Een normale huurperiode gaat in op vrijdagmiddag tussen circa 15.00 & 1700u. De camper moet aan het eind van de huurperiode op vrijdagochtend terug zijn, tijdstip is afhankelijk of er schade is en of een huisdier mee mocht, dan uiterlijk 8.00u. Anders uiterlijk 9.00u.

PRIJZEN 2024

Boekingskosten zijn € 19,85

Aantal vrije kilometers: 1.500 km per week (extra kilometers € 0,33 per km.) Vanaf 4 heerlijke vrije vakantieweken zijn de kilometers vrij, dus onbeperkt gaan naar daar waar de z😎n schijnt)

De waarborgsom bedraagt standaard € 985,- (eventueel deels afkoopbaar vanaf 2 weken huren, zie elders bij opties)

Bij een goedgekeurde “last-minute” aanbieding (door de Fraude helpdesk) is het eigen risico vastgesteld op € 1500,- per gebeurtenis en niet afkoopbaar.

De waarborgsom die ook vooraf betaald dient te worden is even hoog als de het geldend eigen risicobedrag.

Mogelijke extra kosten bij retournering;

€ 79,95 indien de camper niet goed genoeg is schoon gemaakt door u, of door ons “normaal” gereinigd moet worden! (indien gewenst graag vooraf aangeven maar kan ook zelfs nog tijdens de vakantie). Bij eventuele ernstige vervuiling/ongelukjes worden de werkelijke kosten achteraf in rekening gebracht!

€ 25,- indien de toiletcassette niet geleegd en/of niet goed gereinigd is/kon worden!

€ 10,- indien de vuilwatertank niet leeg is, schoonwater mag maximaal half gevuld blijven (spoelen we bij terugkomst geheel door!).

€ 20,- + brandstofkosten indien de brandstoftank niet vol is.

€ 500,- indien er in de camper gerookt is en tevens uitsluiting van nogmaals huren!

€ 300,- indien er in de camper een huisdier is meegenomen zonder overleg of als deze op de bedden en bank/stoelen heeft gelegen ivm een benodigde ongeplande externe grote schoonmaak! tevens uitsluiting van nogmaals huren ivm grote tijdnood voor de volgende huurder! Eventuele extra onkosten/schade e.d. worden in rekening gebracht!

€ 100,- vermeerderd met € 1,- per minuut overschrijding, indien de camper te laat wordt teruggebracht.

EXTRA OPTIES

 • Campernavigatie  voor een gemakkelijke en veel veiligere reis (ivm hoogte en breedte maten van de camper!) incl. ACSI, Campercontact en MHF app, zodat je onderweg heel makkelijk een leuke camperplek aan t water (op de route) of camping, eetgelegenheid, tankstation winkels e.d. kunt vinden voor maar € 1,00 per dag!
 • Kleine “stille” aggregaat (zuivere sinus ook voor laptops e.d.) tbv het opladen vd huishoud-/camperaccu’s en extra 220volt tbv opladen van uw fietsaccu’s. Zeer fijn om in alle vrijheid langer dan één dag te kamperen zonder stekker op de mooiste en voordelige plekjes op aarde, uurtje laden en weer genieten. Huren voor maar € 3,95 per dag, eigen risico van € 395,- dus verders geen benodigde stroomkosten op een verplichte.. locatie. Word standaard geleverd met een lange staalkabel en degelijk hangslot zodat het ff opladen aan een andere zijde kan gebeuren dan waar u heerlijk in de zon zit te genieten 😊 tevens word er super schone acrylaat brandstof bijgeleverd tegen verbruik kosten waar u en anderen geen stank van heeft.
 • Elektrische (vouw)fietsen met 6 versnellingen, extra grote accu en schijfremmen voor in de bergen! “ANWB testwinnaar 2017” à € 4,95 per dag (licht van gewicht, deze elektr. fiets mag op onze fietsendrager), makkelijk mee te nemen eventueel ook achter in de camper). Eigen risico van € 495,- per elektrische fiets.
 • Oprijplaat tbv een scooter/elektr. fiets oid (in overleg ivm het gewicht!) achterin de camper à € 13,50 per periode.
 • Het eigen risico van de zeer omvangrijke All-Risk Europa camperverzekering incl. zeer uitgebreide verhuurpechhulp ook met Nederland dekking voor slechts € 985,- per schade geval! Bovendien is het mogelijk om bij een minimale boeking van 14 dagen voor slechts € 8,95 per dag het eigen risico geheel te verlagen tot € 425,- per gelijk aangemelde gebeurtenis.
  * indien er huisdier(en) meegaan op vakantie is er helaas geen mogelijkheid tot het deels afkopen van het eigen risico.
 • Schoonmaak:  De buitenzijde van de camper wordt door Kordes Campers gewassen, indien gewenst kan de huurder bij retournering zelf zorgen voor een geheel schone binnenzijde of tegen een geringe vergoeding dit lekker uitbesteden! (bij huisdieren is geheel zelf reinigen uitgesloten ivm anti allergie behandeling, maar de camper moet dan wel minimaal normaal “schoon” terug komen)
 • Huisdier(en) is na overleg van harte welkom, wel met een verplichte externe grote eindschoonmaak, zodat de volgende eventuele allergische huurder er echt geen last van heeft en de camper weer super fris ruikt 😊
  Kosten daarvan zijn afhankelijk van ’t soort huisdier en uw eigen schoonmaakbijdrage maar minimaal € 95,- bij één huisdier tot max. € 150.- als de camper optisch (zichtbaar) niet schoon terug komt. Tevens zal eventuele aangebrachte schade door huisdieren geheel verhaald worden op de huurder ongeacht de hoogte van de borg daar dit niet is te verzekeren door ons! Wellicht deels verhaalbaar met uw eigen aansprakelijkheid verzekering.
 • Hulplijn: Persoonlijke, gemoedelijke hulplijn 24/7 voor al uw vragen voor een fijne onbezorgde vakantie!

Nú voordeliger weg met voorjaarskorting!

Heerlijk op vakantie naar de zon, zee, natuur, oude stadjes..