ELNAGH T-LOFT 530-7

LUXE INTERIEUR

De Elnagh T-Loft 530-7 is een luxe halfintegraal met achterin de veelgevraagde indeling met twee enkele bedden in de lengterichting en daaronder een ruime garage. Boven de ruime zithoek bevindt zich een electrisch bedienbaar hefbed. Midden in de camper bevind zich een hoekkeuken met driepits gascomfor, spoelbak met hoge zwenkkraan en ruime koelkast met daarboven een vrieskast.Tevens is er naast de afsluitbare slaapkamer met doucheruimte een aparte toiletruimte met wasgelegenheid. Deze camper heeft tevens de luxe van een automatische versnelling, sterke 150 pk. motor en een vijfde goedgekeurde zitplaats met veiligheidsgordel.

Tevens beschikt deze camper over een zonnepaneel en de extra optie voor een HD TV receiver incl. volledig aangesloten/ werkende automatische schotel en CanalDigitaal abonnement pasje (ook alle NL zenders in het buitenland mits geen slecht weer en niet tussen/achter de bomen)

De uitgebreide complete inventaris, royaal camping meubilair & opgemaakte bedden, vele mogelijke opties zorgen voor een perfecte 5 sterren vakantie!

Bekijk HIER de inventarislijst
Bekijk HIER de huurvoorwaarden
Nu zeer voordelig al 2020 boeken….

Heerlijk op vakantie naar de zon, zee, natuur, oude stadjes..