ELNAGH T-LOFT 530-19 Autom.

LUXE INTERIEUR

“Een heerlijke automaat met voldoende vermogen’

De zo goed als nieuwe Elnagh T-Loft 530-19 Autom. is een luxe halfintegraal met achterin de veelgevraagde indeling met twee enkele bedden in de lengterichting en daaronder een ruime garage. Boven de ruime zithoek bevindt zich een electrisch bedienbaar hefbed. Midden in de camper bevind zich een hoekkeuken met driepits gascomfor, spoelbak met hoge zwenkkraan en ruime koelkast met daarboven een vrieskast. Tevens is er naast de afsluitbare slaapkamer met doucheruimte een aparte toiletruimte met wasgelegenheid. Deze camper heeft tevens de luxe van een sterke en actievere slimme automaat, 130 pk. motor en een vijfde goedgekeurde zitplaats met veiligheidsgordel.

Deze luxe camper is gewoon te besturen met een B rijbewijs, wel minimaal 5jaar in bezit met goed gedrag/zonder aantekeningen en bestuurder/ huurders moeten wel minimaal een leeftijd van 30jaar zijn!

De uitgebreide complete inventaris, royaal camping meubilair & opgemaakte bedden, vele mogelijke opties zorgen voor een perfecte 5 sterren vakantie!

Deze luxe camper heeft de volgende maatvoering;
Lengte is circa. 7.3mtr | Breedte is circa. 2.25mtr | Hoogte is circa. 2.9mtr
Door een iets grotere wielbasis rijd hij fantastisch!
Eerst een geheel vrijblijvende proefrit? Doen we graag😊

Bekijk HIER de inventarislijst
Bekijk HIER de huurvoorwaarden
Nu zeer voordelig al 2023 boeken….

Heerlijk op vakantie naar de zon, zee, natuur, oude stadjes..