“Een heerlijke automaat met voldoende vermogen’

De zo goed als nieuwe Elnagh T-Loft 530-19 Autom. is een luxe halfintegraal met achterin de veelgevraagde indeling met twee enkele bedden in de lengterichting en daaronder een ruime garage. Boven de ruime zithoek bevindt zich een electrisch bedienbaar hefbed. Midden in de camper bevind zich een hoekkeuken met driepits gascomfor, spoelbak met hoge zwenkkraan en ruime koelkast met daarboven een vrieskast. Tevens is er naast de afsluitbare slaapkamer met doucheruimte een aparte toiletruimte met wasgelegenheid. Deze camper heeft tevens de luxe van een sterke en actievere slimme automaat, 130 pk. motor en een vijfde goedgekeurde zitplaats met veiligheidsgordel.

Deze luxe camper is gewoon te besturen met een B rijbewijs.

Deze luxe camper heeft de volgende maatvoering;
Lengte is circa. 7.3mtr | Breedte is circa. 2.25mtr | Hoogte is circa. 2.9mtr
Door een iets grotere wielbasis rijd hij fantastisch!

Bovenstaande zganieuwe camper is scherp geprijsd te koop medio oktober/ november geheel in overleg qua extra garantie bovenop de standaard fabrieksgarantie.

Deze camper is iets luxer met ook een heerlijke automaat, ecolederen bekleding en is van zomer 2019. Prijs: € 69.995 nieuwprijs 83.595 met heel veel luxe en opties, in topconditie zganieuw en zelfs nog met (fabrieks) garantie!

Een eventueel gewenste aankoopkeuring kan ook door ons aangevraagd worden bij een
onafhankelijke organisatie, of door u zelf natuurlijk.

Eerst een geheel vrijblijvende proefrit? Doen we graag😊

U kunt bij ons nu voordelig een perfect onderhouden jonge camper kopen!