De zo goed als nieuwe Elnagh Baron B 73-19 Autom. is qua indeling en uitvoering bijna gelijk aan de Elnagh T-Loft T 530-19 Autom. en is ook een luxe halfintegraal met achterin de veelgevraagde indeling met twee enkele bedden in de lengterichting en daaronder een ruime garage. Boven de ruime zithoek bevindt zich een electrisch bedienbaar hefbed. Midden in de camper bevind zich een hoekkeuken met driepits gascomfor, spoelbak met hoge zwenkkraan en ruime koelkast met daarboven een vrieskast. Tevens is er naast de afsluitbare slaapkamer met doucheruimte een aparte toiletruimte met wasgelegenheid.

Deze luxe camper heeft een automatische versnellingsbak, heerlijke motor met meer dan voldoende vermogen en een makkelijke cruisecontrol.

Deze luxe camper is gewoon te besturen met een B rijbewijs.

Deze luxe camper heeft de volgende maatvoering;
Lengte is circa. 7.3mtr | Breedte is circa. 2.25mtr | Hoogte is circa. 2.9mtr
Door een iets grotere wielbasis rijd hij fantastisch!

Bovenstaande zgan camper is scherp geprijsd te koop medio oktober/ november geheel in overleg qua extra garantie bovenop de standaard fabrieksgarantie.

Deze camper is van zomer 2019 voor € 63.495 nieuwprijs € 78.686 met heel veel luxe en opties, in topconditie zganieuw en zelf nog met (fabrieks) garantie!

Een eventueel gewenste aankoopkeuring kan ook door ons aangevraagd worden bij een
onafhankelijke organisatie, of door u zelf natuurlijk.

Eerst een geheel vrijblijvende proefrit? Doen we graag😊

U kunt bij ons nu voordelig een perfect onderhouden jonge camper kopen!