Elnagh T-Loft 530 starstarstarstarstar superior

Houtsestraat 24, Puiflijk, Gelderland, 6655 AR, Nederland

Klik om te bellen 0487 - 50 62 71
 Vol
Reserveringsaanvraag
qrcode

Beschrijving

De Elnagh T-Loft 530 is een luxe halfintegraal met achterin de veelgevraagde indeling met twee enkele bedden in de lengterichting en daaronder een ruime garage. Boven de ruime zithoek bevindt zich een electrisch bedienbaar hefbed. Midden in de camper bevind zich een hoekkeuken met driepits gascomfor, spoelbak met hoge zwenkkraan en ruime koelkast met daarboven een vrieskast.Tevens is er naast de afsluitbare slaapkamer met doucheruimte een aparte toiletruimte met wasgelegenheid. Deze camper heeft tevens de luxe van een automatische versnelling, sterke 150 pk. motor en een vijfde goedgekeurde zitplaats met veiligheidsgordel.

Luxe halfintegraal (5 personen)

Klik voor meer info

Check In

Uw ultieme campervakantie hoeft écht niet duur te zijn! Onze huurprijzen zijn namelijk messcherp en transparant en met soms een last-minute via fb dus like ons even. De uitgebreide complete inventaris, royaal camping meubilair & opgemaakte bedden voor een 5* vakantie en nog vele mogelijke opties voor een perfecte vakantie! Een normale huurperiode gaat in op vrijdagmiddag om 16.00 uur. De camper moet aan het eind van de huurperiode op vrijdag voor 10.00 uur terug zijn! Als er een huisdier mee mag dan één uur eerder ivm externe grote schoonmaak. In de zomervakantie is het maar beperkt mogelijk om korter dan twee weken te huren. Soms blijft er tussen twee huurperiodes een losse week over. Dan kan er dus wel voor slechts één week worden geboekt. Het parkeren van uw eigen auto op ons afgesloten beveiligde terrein is helemaal gratis!

link naar kaart/plattegrond

Your destination (route end point) is already marked on the map. Please enter your location and choose your route options to get directions to the destination point. You can also click on the map to choose up to 9 waypoints from your starting point to the destination point.

Address
Postal code
Town
Optimize for

Beschikbaar voor boekingen
Bezet/Niet beschikbaar
November 2018
ZMDWDVZ
 
 
 
 
 
December 2018
ZMDWDVZ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Februari 2019
ZMDWDVZ
 
 
 
 
 
 
 
Maart 2019
ZMDWDVZ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Juni 2019
ZMDWDVZ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
September 2019
ZMDWDVZ
 
 
 
 
 
November 2019
ZMDWDVZ
 
 
 
 
 
Februari 2020
ZMDWDVZ
 
 
 
 
 
 
Mei 2020
ZMDWDVZ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Augustus 2020
ZMDWDVZ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
September 2020
ZMDWDVZ
 
 
 
 
 
Naam Type Min. personen Max. personen Geldig van Geldig tot   Min. dagen Max. dagen
Tariff Luxe halfintegraal (5 personen) 1 5 zaterdag 29 september 2018 maandag 31 december 2018 749,00€ per weekExclusief weekends 0 91